Княгиня Мафалда Сакскобургготска е първата внучка на Симеон II и царица Маргарита и първородната дъщеря на княз Кирил и съпругата му Росарио.

Мафалда Сакскобургготска и Майкъл Корс на специално събитие

Какво събра Мафалда Сакскобургготска с Майкъл Корс

Какъв е скритият талант на княгинята

Младата Мафалда от много време е посветила живота си на музиката. Майката на Мафалда я насърчава да учи в Музикалния колеж в Бъркли. През 2015 г. Мафалда издава първия си сингъл "Don't Let Go". 

Тя е певица, пианист и композитор, а от няколко години има участия в заведения в Лондон и Ню Йорк, като често краси кориците и на различни модни списание. Доказателство за това е и последната снимка на внучката на Сакскобургготски в Instagram.

Виждаме я на корицата на Harper's Bazaar Испания, а в текста под снимката Мафалда изказва благодарности на списанието, че е са я избрали за една от четирите "Приказни жени" за четирите корици на ноемврийския брой на изданието.

Мафалда Сакскобургготска пише, че за нея е истинска чест да излезе на корица, на която са ѝ актрисите Шарън Стоун, Роси де Палма и Карол Букет.

С ноемврийския си брой Harper's Bazaar Испания акцентират на красотата и елегантността, като съпоставят четири жени с различна националност, възраст и интереси.