Жените, които излъчват желязна увереност и могат да бъдат безскрупулни, като Мадона, са рядкост. Затова и скорошното й признание за някои избори в живота й, за които доста съжалява, определено ни изненада.

Мадона, Били Айлиш и как Кралицата на попа се застъпи за младата изпълнителка

Защо Мадона се застъпи за Били Айлиш

Женска солидарност

Преди дни Кралицата на попа бе гост в предаването The Tonight Show на NBC, където изпадна в изненадващи откровения. Пред водещия Джими Фалън тя сподели колко много съжалява за отказа си да играе в не един, а в цели два филма.

Единият от тях е "Батман се завръща" (1992 г.) на Тим Бъртън, където е имала възможността да пресъздаде образа на Жената-котка.

Другото предложение, което отхвърля, е за участие в култовия "Матрицата" на братята (тогава) Уашовски от 1999 г. "Можеш ли да повярваш? Искам да се гръмна. Това е един от най-добрите филми, правени някога. Малка част от мен съжалява само за този един момент в живота ми", цитират Мадона от Dazed.

Наскоро излезе документалният филм за нея Madame X на стрийминг платформата Paramount+. И сега разбираме, че мнозина са й предлагали да заснемат история за живота й, но тя винаги е отказвала. И дава пример.

"Universal ми изпратиха сценарий, защото искаха моята благословия, аз го прочетох и това беше най-отвратителната, повърхностна глупост, която някога съм чела... В сценария нямаше нищо вярно. Човекът, който го е писал, не разбира жените, не оценява жените, не уважава жените", споделя възмущението си Мадона.

Мадона, Madame X и какво да очакваме от документалния филм за поп иконата

Какво ще ни покаже Мадона във филма Madame X

Paramount + вече пусна тийзъра

"Няма никой на тази планета, който може да напише, режисира, както и да направи филм за мен, по-добре от самата мен", категорична е Кралицата на попа.