Когато преди около година за първи път стана ясно, че Лучия Бартоли е новата половинка на Филип Плейн, мнозина бяха на мнение, че тяхната връзка няма да бъде нищо повече от мимолетна авантюра, която дизайнерът ще прекрати само след няколко месеца.

Вместо това обаче той започна все по-често да се появява с красавицата под ръка по официални събития, запозна я с родителите си, а Instagram профилът му е пълен с техни общи снимки.

Очевидно хлътнал до уши в своята половинка, Филип Плейн не пропуска възможност, за да се похвали колко секси е Лучия Бартоли. Доказателстство за това са и някои от последните снимки в социалните мрежи, които дизайнерът сподели.

На тях виждаме знойната красавица да позира по асиметричен предизвикателен бански в черен цвят, който определено не оставя много на въображението.

"Тя каза: Нека починем у дома", пише Филип Плейн под една от снимките, на които се вижда, че Лучия е избрала да събира тен вкъщи пред басейна, макар да може да си позволи всяка една екзотична дестинация по света.

Всъщност откакто са заедно, дизайнерът не спира да парадира пред феновете си колко много обича половинката си.

Наскоро Лучия Бартоли имаше рожден ден. Филип Плейн не пропусна да се похвали със специалния празник на любимата си, като сподели тяхна обща снимка и написа: "Честит рожден ден на моята единствена... Толкова съм щастлив, че те намерих и ти желая всички твои мечти да се сбъднат. Обичам те повече, отколкото думите могат да опишат любовта".