Още когато името й се оказа свързано с това на Джеф Безос през 2018 г., вниманието към Лорън Санчес се умножи десетократно. Макар да беше дама с доказана кариера в медиите и филантропска дейност, тя като че ли напълно разцъфна по време на връзката си с милиардера.

Когато Лорън Санчес прикове всички погледи с дръзката си визия в компанията на Джеф Безос

Когато Лорън Санчес прикове всички погледи с дръзката си визия в компанията на Джеф Безос

Дори при президента на САЩ годеницата на Джеф Безос провокира

На 54 години Санчес изглежда впечатляващо и не се притеснява да демонстрира формите си по всевъзможни начини. В последните месеци очевидно любими са й латексовите рокли.

В началото на тази седмица тя излезе с приятелки в Холивуд, като заложи на доста предизвикателна визия - черна прилепнала латексова рокля с тънки презрамки и дължина до коляното. Беше я съчетала с обувки на ток, сребрист клъч и големи рамки за очила.

Лорън Санчес вече беше забелязана в подобна рокля, но в червено. На 5 юни тя присъства на завършването на сина си Нико Гонсалес в колежа, като беше избрала предизвикателен модел на Versace със златисти аксесоари.

Журналистката официално е във връзка със създателя на Amazon Джеф Безос от 2019 г., като през май 2023 г. двамата се сгодиха. За момента обаче няма обявена дата за сватбата им, припомнят People.