Лорън Санчес показа стегнатото си телосложение, докато се наслаждаваше на предпразнично бягство в Сейнт Бартс с годеника си милиардер Джеф Безос.

Макензи Скот и колко е дарила бившата съпруга на Джеф Безос за една година

Колко милиарда е дарила бившата на Джеф Безос за една година

Макензи Скот продължава да спазва обещанието си

Бившата водеща на новините и основателят на Amazon бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка на френскоговорящия карибски остров преди броени дни, малко преди 54-ия й рожден ден на 19 декември.

Въпреки забележителния ѝ външен вид обаче, причината всички да говорят за Лорън Санчес не беше тялото ѝ, а късата изрязана тениска за колосалната сума от 4500 долара на Chanel, изобразяваща състезателна кола от Formula 1 и логото на марката.

Тя съчета тениската от колекцията Cruise 2022/23 на френския луксозен бранд с къси шорти отново на Chanel. Майката на три деца допълни островния си външен вид с бяла кожена чанта Bottega Veneta Maxi Cabat отново на цена от 4500 долара и сандали в сребрист цвят.

59-годишният Безос също беше облечен небрежно в кремава тениска, светлосини панталони, сандали Birkenstock и кръгли авиаторски слънчеви очила.

Лорън Санчес не пропусна да публикува множество снимки, които демонстрираха как е прекарала рождения си ден на яхтата на Безос. Рожденичката бе облечена в червена полупрозрачна рокля и по всичко личеше, че искрено се е забавлявала в компанията на свои близки приятелки, всички от които облечени в червено също.

Лорън Санчес и Джеф Безос пред Vogue - какво споделиха бъдещите младоженци

Иска ли Лорън Санчес да бъде г-жа Безос

Какви са плановете на двойката за бъдещето

Наскоро Лорън Санчес потвърди в интервю за Vogue, че "100%" ще вземе фамилното име на бъдещия си съпруг, когато се оженят."Очаквам с нетърпение да бъда г-жа Безос", каза тя.