Случаят с отвлечените кучета на Лейди Гага е на път да бъде разрешен. Преди около два месеца нападател простреля Райън Фишър - човека, който ги разхожда.

Лейди Гага, френските й булдози, които бяха откраднати и каква награда е готова да даде певицата за тях

Кой открадна кучетата на Лейди Гага

Певицата дава голяма сума за връщането им

Един от трите френски булдога избяга сам, а другите два бяха върнати два дни след кражбата от жена, която казала, че ги е намерила на улицата. Преди това Лейди Гага предложи награда от 500 000 долара за връщането на кучетата.

За щастие Райън Фишър се възстанови, любимите кучета на Лейди Гага са си у дома, а полицията в Лос Анжелис вече има петима задържани.

Това са Джеймс Джексън (18 години), Джейлин Уайт (19 години) и Лафайет Уейли (27 години), които са обвинени в кражба и опит за убийство, и още двама души - арестувани като техни съучастници. Единият от тях е Дженифър Макбрайд – жената, която върна френските булдози два дена след кражбата.

Полицията смята, че жената, която е на около 50 години, има връзка с 40-годишния Харолд Уайт – бащата на един от задържаните. Тя е била помолена да получи наградата вместо тях, пише USA Today. Бащата също е арестуван за съучастничество.

Лейди Гага, отвлечените кучета и възстановяването на Райън Фишър - човекът, който ги е разхождал

Признанията на простреляния гледач на кучетата на Гага

Краят на една кучешка драма

Според разследващите, крадците не са знаели, че кучетата принадлежат на Лейди Гага. Най-вероятната причина за кражбата е била да препродадат расовите животни.