Когато се захваща с режисьорския си дебют, Брадли Купър едва ли предполага, че A Star Is Born ще привлече толкова внимание и ще превърне такъв хит на кино фестивалите по света. Филмът още не е излязъл на голям екран, но Лейди Гага, която изпълнява главната роля в него, вече е в светлините на прожекторите, както и на корицата на модната библия Vogue.

Снимка 377643

Източник: Vogue/Inez and Vinoodh

Сесията е заснета от известното дуо Inez and Vinoodh, а интервюто е взето в дома на певицата в Малибу.

 

Напълно откровено в типичния за Гага стил, в него тя говори основно за работата си по филма, за шеметната си музикална кариера, както и за травмата от преживяното сексуално насилие, когато е била на 19.

Снимка 377645

Източник: Vogue/Inez and Vinoodh

Голяма част от разказа й е посветен именно на Брадли Купър, с когото явно са се сработили страхотно на екран. Актьорът дори е взимал импровизирани уроци по пеене от певицата.

Снимка 377646

Източник: Vogue/Inez and Vinoodh

Лейди Гага разкрива още подробности за депресиите, безпокойството и неврологичното заболяване фибромиалгия, от който страда.

Снимка 377647

Източник: Vogue/Inez and Vinoodh

Въпреки всичко това, в интервюто за Vogue 38-годишната Гага казва в прав текст: "Щастлива съм. Занимавам се с неща, в които вярвам. Предизвиквам себе си. Навлизам в нови територии, за които ми трябват малко нерви, но и много ентусиазъм.