Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен човек. Разликата обаче е, че от техните се интересуват всички, а от тези на обикновения човек - почти никой. А пикантните подробности около неволите на звездите са най-голямото зрелище, което хората могат да желаят.

Адам Лавин, Съмнър Стро и твърдението на инфлуенсърката, че е имала връзка с изпълнителя

Обвиненията в изневяра към Адам Лавин

Става интересно

Точно такова е положението с изневерите, които са доста често срещани. Адам Лавин беше една от последните звезди, които влязоха в полезрението ни именно с това. А сега идва ред и на един необичаен заподозрян - Леброн Джеймс.

Според Fox News, София Франклин е отправила интересни обвинения срещу Краля в подкаста си Sofia with an F. А повод е била повдигнатата тема именно за изневерите на Адам Лавин.

В подкаста си София твърди, че знае, че Леонардо ди Каприо например е задължавал жените, с които излиза, да подписват споразумение за дискретност. По този начин си гарантира, че личният му живот няма да се окаже на показ.

@sofiafranklyn If ur gonna cheat.. at least have some respect and LOWER UR FUCKING VOICE ADAM #lebronjames #leonardodicaprio #cheater #adamlevine original sound - Sofia Franklyn

Точно тогава водещата на подкаста споменава и Леброн Джеймс. Според нея той е известен с това, че организира партита, на които жените са длъжни също да подпишат подобно споразумение за неразкриване. Следва и реторичният въпрос към продуцента на подкаста ѝ, че не е знаел, че Леброн изневерява.

Леброн Джеймс, корицата на Sports Illustrated, синовете му Брони и Брайс и планът на Краля да играе и с двамата в NBA

Грандиозният план на Леброн Джеймс

Дори небето не може да ограничи Краля

София Франклин твърди, че си нямаме идея колко изненадващо потайни и съмнителни са повечето хора. Към момента Леброн Джеймс не е отговорил публично на твърденията, че изневерява на съпругата си, с която са заедно още от гимназията и имат три деца.