5000 лв. похарчи с кеф заместник- шефът на БФС Веселин Балевски, за да отведе у дома си едно от кутретата на Бойко Борисов, информира в. „Стандарт".

Столичният кмет се раздели с любимото си кученце от овчарска порода, наследник на неговия Арес, в името на благотворителна кауза - търгът "Подари мечта". Знаменитости от шоубизнеса се събуха, съблякоха и изтарашиха библиотеките си заради аукциона, организиран от Людмила Филипова и подкрепен от издателство "Сиела".

В грандхотел "София" между две питиета, хапки и клюки бяха събрани 37 500 лв. Те ще бъдат използвани от семейства, които нямат нищо общо с тръпките на домораслия хайлайф и са се посветили на най-важната човешка мисия - раждането на дете. Парите ще бъдат използвани за ин витро процедури.

Най-активен се оказа шефът на Футболната лига Валентин Михов, който вдигна адреналина на съперниците си. Той така се впусна в играта, че водещият на наддаването Богдан Томов едва смогваше да го настига.

Един от най-големите джентълмени в светското ни общество похарчи 2200 лв. за ботушите на Лили Иванова, които поп примата е купила от Париж и е обувала един път.

Секси рокля от феноменално богатия й оригинален гардероб пък влезе в будоара на Емануела Николова срещу 4500 лв.

Михов се сдоби с автограф и бейзболка на Антонио Бандерас за 1500 лв. После обогати личната си колекция с картина, на която Стефка Костадинова е изобразена в цялото великолепие на ненадминатия й досега рекорд.

Чифт от прочутите кецове на Васко Найденов бяха похарчени едва на второ четене за 400 лв.

"Някога той започна с китайски по петарка, но тези са луксозни и тежкарски", беше категоричен Боби Сабото.

Гала пък се раздели с един от любимите си шалове, които Кремена Халваджиян превърна в нейна запазена визия в "Имаш поща". Дружката й Мартина Вачкова лично излезе да нахъсва кандидатите за престилката на нейната Сийка от скечовете й с Тончо Токмакчиев.

Дони се отказа от броеница, благословена от Далай Лама - взе я Грета Чепишева за 1000 лв. Юлияна Дончева даде италиански медал, Иван Балсамаджиев - шлифер от зората на своята слава. Жени Живкова извади дисертация на майка си Людмила Живкова (купиха я за 1400 лв.), а Вежди Рашидов - уникален екземпляр със стихове на великия Яворов.

Лична фланелка с автограф на Димитър Бербатов отиде при Росен Плевнелиев срещу 1700 лв.

Бяха продадени още текстове на Стефан Цанев, графики на Стоян Цанев.

Генералният мениджър на гранда Иван Ангелов брои хилядарка за карикатура на Анри Кулев. Криси Димитрова предостави любима огърлица от перли, а Агент Тенев - текста на култовия хит за хвърчилото, изпят от екссъпругата му и Орлин Горанов. Фен на караокето го прибра за 1000 лв.