Макар да сме сигурни, че Кристиано Роналдо и семейството му продължават да скърбят за загубата на новородения им син, те също така са щастливи и благодарни, че малкото им момиченце е при тях - живо и здраво.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и новината за загубата на едното им дете

Тъжни новини за Роналдо и Джорджина

Какво се случва с близнаците

След като преди седмица играчът на Манчестър Юнайтед, се похвали, че бебето и Джорджина са си вече вкъщи, сега той публикува трогателна снимка на себе си и новородената си дъщеря, две седмици след смъртта на брат й близнак.

На снимката се вижда как Роналдо държи момиченцето в ръцете си. "Любов завинаги", написа футболната звезда под кадъра в Instagram, който за броени дни събра почти 20 милиона харесвания. 

Роналдо и приятелката му Джорджина Родригес съобщиха за смъртта на едно от децата си в сърцераздирателна публикация в социалните мрежи на 18 април.

Кристиано Роналдо, феновете на Ливърпул и аплодисментите в подкрепа на футболиста

Феновете на Ливърпул доказаха, че футболът е повече от игра

Жест, достоен за уважание

Кристиано Роналдо получи огромна подкрепа от своите настоящи и бивши клубове, както и от целия спортен свят. Освен Манчестър Юнайтед и португалският национален отбор, бившите му клубове Реал Мадрид и Спортинг Лисабон, както и градският съперник Манчестър Сити, също излязоха със специални съобщения. От големия футболен враг на Юнайтед в Англия - Ливърпул, също изразиха своята подкрепа.

За момента нито той, нито Джорджина са съобщили подробности за това какво точно се е случило, за да се стигне до смъртта на момченцето им. Все още нямаме представа и как се казва новородената дъщеричка на футболиста и половинката му.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и първата снимка на новороденото им момиченце

Първата снимка на новородената дъщеря на Роналдо и Джорджина

За какво е благодарно семейството

Надяваме се, че двамата ще продължат да качват такива трогателни кадри, а и сме сигурни, че е въпрос на време да зарадват многобройните си фенове с информация за това как се решили да кръстят малката.