Неведнъж Меган Маркъл бе сравнявана с принцеса Даяна. Можем само да предполагаме как покойната майка на принц Хари би приела снаха си, но няма спор, че между двете има една основна прилика - не бяха приети с отворени обятия от обществото заради едни или други предразсъдъци.

Със сигурност всичко, което се изписа по адрес на Маркъл, я е накарало да се чувства зле. Не по-малко зле обаче се чувства и съпругът й. Принц Хари се притеснява, че не успява да опази любимата си жена от негативизма по неин адреса така, както навремето не успя да го направи и с майка си.

Снимка 402017

Източник: GettyImages

Всички знаем как завърши Лейди Ди, надяваме се Меган да не последва нейната съдба. Сигурни сме, че и принц Хари ще направи всичко по силите си, за да защити съпругата си. В последно време се наблюдава видима промяна в държанието му.

Той се превръща в защитаващ и грижовен съпруг, коментират жестовете му експерти. Още повече че по-малкият син на Даяна е приел за своя мисия да опази настоящата си най-любима жена, след като покойната така и не успя.

Но за тогава му прощаваме, защото е бил прекалено малък и не е имал какво особено да направи. Сега обаче нито критиците, нито самата Меган ще му простят една пасивна позиция, докато нея я критикуват за щяло и нещяло.

Принц Хари, Меган Маркъл и колко милиона притежава всеки

Колко пари има Меган и колко - Хари

Чисти сметки, добри съпрузи

За съжаление, Хари има прекалено малко полезни ходове. Като представител на кралския двор, той не може да си позволи своеволия от рода на изявления от личен характер, нито да отговаря на медийни публикации. Ето как излиза, че той отново е безсилен. И това безсилие поражда едно голямо напрежение в семейната двойка, пише Daily Mail.