Кралица Рания успя не само да се нареди сред най-стилните кралски особи и популярни дами, но и да предизвика истинска революция в една мюсюлманска и консервативна страна, каквато е Йордания.

Винаги елегантна, облечена подходящо според повода, никога прекалено разголена. Именно към това се стреми и нашата Първа дама Десислава Радева, и в последно време все по-добре й се получава. А какво става, когато двете се срещнат? Дават тема за коментари, разбира се.

Първото ни семейство пристигна на официално посещение в Йордания в неделя, 16 декември. Те бяха посрещнати от крал Абдула II и съпругата му Рания, след което проведоха официална среща, на която обсъдиха политически и бизнес въпроси.

Е, двете дами имаха и малко време да си поговорят по женски, което пък ни даде възможност да направи дисекция на стила им. Кралицата отново ни изненада приятно с избора си на тоалет. Тя заложи на тренчкот на марката Gabriela Hearst Armonia.

Вълна и кожа, бежово и кафяво - страхотен избор на цена над 1000 долара. Рания допълни визията си с елегантни обувки в цвят бургунди със стилна каишка за около 500 долара.

Десислава Радева пък избра дантелена рокля в телесен цвят в комбинация със сребристи чанта и обувки. Тоалетът си Първата дама отново довери на родната дизайнерка Невена Николова, която не за първи път я облича за подобен важен повод.

Кралица Рания затвърждава стила си

Кралица Рания затвърждава стила си

Появи се в знаков тоалет

Видимо е, че съпругата на родния президент има още какво да учи, за да постигне съвършенство в стила. Но е доста окуражаващо да взима пример именно от дами като Рания. И с нетърпение чакаме следващата им среща.