Неслучайно турнирът "Уимбълдън" е едно от най-престижните тенис събития в света. Освен че събира цвета на този спорт, както и бъдещите му надежди, турнирът се ползва със своеобразната благословия на британското кралско семейство.

Как Уимбълдън събра Кейт Мидълтън и Роджър Федерер

Когато Кейт Мидълтън се изправи срещу Роджър Федерер

В очакване на Уимбълдън

Вече свикнахме да виждаме Кейт Мидълтън по трибуните. Принцесата на Уелс не е просто фен на тениса, но самата тя практикува този спорт често. А преди ден самата кралица беше забелязана да наблюдава мач от четвърфиналната фаза на "Уимбълдън".

Точни три неща направиха впечатление по време на появата на 75-годишната Камила. Първо - тя беше придружена не от краля, а от сестра си Анабел Елиът. Двете си приличат поразително много.

Снимка 626152

Източник: GettyImages

Второ - докато за кратко разговаря с момичетата и момчетата, които подават топките по време на мачовете, Камила разкри, че самата тя е била такова момиче "преди около 100 години". "Трябва да сте много ловки. Много е трудно", допълни тя, цитирана от Royal Central.

Третият факт, който не убягна от вниманието на последователите на официалния Instagram профил на кралското семейство, е ръкостискането й. От снимката се вижда, че Камила едва подава ръката си и сякаш се опитва между нейната и тази на другия човек да има минимален контакт.

"Поздравява хората с дясната ръка, но когато трябва да пооправи косата си, прехвърля чантата в дясната си ръка и ползва чистата си лява ръка", отбеляза последовател.