Кралските особи са също като нас... що се отнася до летните ваканции. Подобно на голяма част от обикновените хора, и английското кралско семейство почива от задълженията си през лятото и, по-точно, през август.

Кейт Мидълтън, Камила и снимките за Country Life Magazine, които херцогинята на Кембридж направи

В какви отношения са Камила и Кейт Мидълтън

Едни нови снимки ни дават детайли

Ето кои са любимите места за почивка на някои от членовете му.

Кралица Елизабет

Още от детството си Елизабет е фен на Шотландия и на Северношотландската планинска земя. Именно там се намира любимият й замък Балморал, където определено може да отдъхне от жегите на Лондон.

Снимка 575654

Източник: GettyImages

Мястото наистина има специално място в сърцето й, защото там тя изкарва и част от медения си месец с принц Филип. Кралицата е там между юли и началото на октомври. "Това е най-красивото място на земята. Мисля, че баба е най-щастлива там", казва принцеса Йожени пред Hello.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и децата им

Традицията отново определя и къде почиват херцозите на Кембридж. През 1989 г. Уилям за първи път пристига на островите Скили заедно с брат си Хари, и родителите си принц Чарлз и принцеса Даяна.

Снимка 581767

Източник: GettyImages

Вече баща на три деца, принцът и съпругата му също обожават да кръстосват архипелага край Корнуол и да се наслаждават на плажовете му.

Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила

Чарлз и Камила са известни с това, че обичат да прекарват ваканциите си у дома, напомнят ни Hello. И все пак, когато решат да го напуснат за малко разнообразие, също избират да почиват в родината си.

Снимка 581765

Източник: GettyImages

Обикновено се отправят към Уелс и тамошната им резиденция Лениуърмод Истейт - красиво реставрирана провинциална вила. Понякога прекарват време и в Балморал - очевидно замъкът е любим на цялата фамилия.

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени

Дъщерите на принц Андрю са почитатели на Средиземноморието и Карибския регион. Беатрис и съпругът и Едоардо Мапели-Моци често отморяват на частни яхти край Ибиса, Италия или южна Франция.

Сейнт Бартс също е предпочитана лятна дестинация. Йожени и съпругът и Джак Бруксбанк предпочитат Европа - заедно с малкия им син Огъст това лято те ще се наслаждават на чисто новия си дом в CostaTerra Golf and Ocean Club в Португалия, съобщават от Hello.