За щастие Травис Баркър очевидно се възстановява доста успешно след здравословния инцидент, който претърпя преди почти месец. След като пребори остър панкреатит, с помощта на лекари и жена си Кортни естествено, сега двамата спокойно могат да се отдадат на романтични моменти.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър, ендоскопия, панкреатит и какво е сега състоянието на барабаниста

Кортни Кардашиян и Травис Баркър нарушиха мълчанието

Какво се е случило преди да го откарат в болница

А мястото, което са избрали за почивка, изобщо не е случайно. Влюбената двойка е прекарала уикенда отново в Монтесито - мястото, на което Травис предложи брак на Кортни в края на миналата година.

Снимки от романтичната почивка сподели самата Кортни в Instagram. От кадрите разбираме, че с половинката си са се наслаждавали на плажни забавления, още по-влюбени и още по-силни от всякога. На първата снимка виждаме двамата хванати за ръце пред красив залез.

"Имало един уикенд", пише Кортни в описание към поста си, а съпругът ѝ коментира с романтичното: "Никога не искам да спирам да създавам спомени с теб."

Романтичната почивка на Кортни и Травис определено е заслужена след като той претърпя неприятния здравословен инцидент, а и е още един повод да покажат, че са силно семейство. А то най-вероятно скоро и ще се разрасне. Поне това издава източник на Entertainment Tonight.

"Кортни и Травис са толкова по-добре след опасенията за здравето на Травис. Той е с много по-добро здраве сега и бавно преминават през възстановяването. Да имат бебе заедно все още е на преден план, но здравословното състояние на Травис сега е най-важният приоритет."

Травис Баркър, Кортни Кардашиян, колоноскопия, панкреатит и причината за спешното му влизане в болница

Защо Травис Баркър е бил откаран в болница

Проблемът е бил сериозен

Източникът споделя още, че оставяйки инцидента настрана, двойката се наслаждава на съвместния си живот и го изживява на максимум.