В края на миналата седмица стана ясно, че Травис Баркър, съпругът на Кортни Кардашиян, е бил откаран в болница заради остър панкреатит. Предполагаше се, че състоянието на барабаниста е сериозно и, за съжаление, така и се оказа. Сега, няколко дни след хоспитализацията, Травис и жена му разкриват какво се е случило в същия ден, както и как се чувства той сега.

Травис Баркър, Кортни Кардашиян, колоноскопия, панкреатит и причината за спешното му влизане в болница

Защо Травис Баркър е бил откаран в болница

Проблемът е бил сериозен

Панкреатитът на Травис е бил "животозастрашаващ", но в момента се чувства "много по-добре", споделя той в стори в Instagram. "Влязох за ендоскопия в понеделник, чувствайки се страхотно. Но след вечеря получих ужасно силна болка и ме хоспитализираха."

Травис обяснява още, че по време на медицинската процедура му е бил премахнат много малък полип от чувствителна зона и в следствие дренажната тръба на панкреаса е била наранена. Това е и причината за острия панкреатит.

Барабанистът обаче вече се възстановява и благодари за интензивното лечение, което му е било осигурено, пише People.

Жена му Кортни също наблегна на това колко много оценява подкрепата, която и двамата са получили.

В стори в Instagram тя споделя още: "Каква плашеща и емоционална седмица беше. Нашето здраве е всичко и понякога не си даваме сметка колко бързо може да се промени."

Травис Баркър, Кортни Кардашиян и спешното му откарване в болница в Лос Анджелис

Сериозни проблеми за семейство Кардашиян-Баркър

Здравословните проблеми на Травис Баркър

Кортни добавя, че е благодарна на Бог за излекуването на съпруга ѝ, но и за молитвите на феновете им. Тя не пропуска да отбележи, че оценява и усилията на специалистите, докторите и медицинските сестри за това, че са се грижили "толкова чудесно" и за двама им.