След малко повече от година брак Кортни Кардашиян и Травис Баркър вече се похвалиха, че очакват първото си дете заедно. Миналата седмица риалити звездата разкри новината по доста интересен начин. На концерт на съпруга си тя привлече вниманието на публиката с табела с надпис: "Травис, бременна съм". Този жест бе намигване към музикалното видео на песента "All The Small Things" на групата Blink-182, в което се появява подобен знак.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър правят следващата крачка във връзката си

Кортни Кардашиян и Травис Баркър правят следващата крачка във връзката си

Новината, с която се похвали семейството

Специалният момент се разпространи в социалните мрежи, като във видеото се вижда, че след като и Травис Баркър забелязва плаката, слиза от сцената и целува Кортни. По-късно риалити звездата качи снимки от бекстейджа на концерта в Instagram профила си, на които музикантът я прегръща и целува по корема. "Преизпълнена съм с благодарност и радост за тази божия благословия", пише към поста си Кортни Кардашиян.

Както тя, така и Травис Баркър, вече имат деца от предишните си бракове. Кортни и бившия ѝ Скот Дисик имат три деца - Мейсън (13 г.), Пенелопе (10 г.) и Рейн (8 г.), а Травис и Шана Моуклер имат две - Ландън (19 г.), и Алабама (17 г.). Според източник на Us Weekly близките и бившите партньори на двойката са изключително развълнувани от щастливата им новина.

Да имат бебе заедно е сбъдната мечта за Кортни и Травис, тъй като е трябвало да се подлагат на инвитро процедури, които обаче прекъсват преди почти година. По думите на риалити звездата процесът я е довел даже до дълбока депресия.

Кортни Кардашиян обаче очевидно се радва на бременността си и го показва в социалните мрежи. В Instagram тя качи няколко снимки от дома си, на които се вижда, че прекарва време с децата си край басейна. На един от кадрите Кортни носи зелен половинка бански, от който личи наедрялото ѝ от бременността коремче. В същото време обаче риалити звездата се поддържа във форма.

Видеоклип на Guns N' Roses - вдъхновението за сватбената рокля на Кортни Кардашиян

Видеоклип на Guns N' Roses - вдъхновението за сватбената рокля на Кортни Кардашиян

Още за сватбата ѝ с Травис Баркър

От последната публикация на Кортни пък разбираме и какъв е полът на бебето им с Травис. По време на специално организирано през уикенда за повода парти, двойката обявява, че чака момченце. Във видеото виждаме, че докато музикантът свири на барабаните си, а половинката му седи в скута му, във въздуха са изстреляни сини конфети, в знак, че първото им дете ще бъде момче.