Най-логичното е всеки родител да е готов на всичко за детето си и да дава мило и драго за него. Но някои звезди определено не познават граници и пръскат луди пари за всевъзможни прищявки, само и само детето им да има нещо, което другите нямат.

Ето и някои от най-фрапантните примери на известни личности и техните наследници, които определено са презадоволени и буквално се чудят за какво да си похарчат парите.

Бионсе и Джей Зи

Блу Айви често попада в светлините на прожекторите, където позира с чантичка за няколко хиляди долара например.

Един от най-скъпите и екстравагантни подаръци, които малката е получавала от известните си майка и татко е кукла Барби, инкрустирана с диаманти.

Цената на играчката е 80 хиляди долара и идва като подарък за първия й рожден ден. Освен нея, Блу Айви си има и лична вана, отново с диаманти, за "скромните" 5000 долара.

Марая Кери

Изпълнителката определено знае как да глези своите близначки. И това е видно и по факта, че за детската им стая са пръснати пари, колкото за цяла забавачница - над 30 хиляди долара.

Два огромни жирафа, мечка с ръст, колкото на човек. Бял интериор със зелени акценти, точно сякаш стаята се намира не в имението на Кери, а в кралски дворец. Случи ли се тези момичета на майка.

Джей Ло

Тя също има близнаци, за които не пести средства. Още дни след раждането им, певицата ги дарява с еднакви дрънкалки с диаманти за десетки хиляди долара.

Пи Диди

Когато говорим за рапър, вероятно очакваме малко по-нестандартен подарък. За да бъде и синът на Шон Комбс лошо момче, като него, той му подарява чисто нов Майбах на цена около 360 хиляди долара. И това е подаръкът за 16-я рожден ден на Джъстин.

Том Круз и Кейти Холмс

Дъщерята на актьорската двойка определено не расте в лишения, въпреки че родителите й са разделени. Малката Сури е принцеса в свой собствен замък, в който може да си играе на воля с куклите си.

Снимка 375573

Източник: Facebook / Josalind Hall

Къща за игра за 24 хиляди долара може да звучи на мнозина като много нерентабилна инвестиция, но всеки с приоритетите си, пише The Richest. Освен това, малката Сури вече има колекция от обувки на стойност над 150 хиляди долара.

Дейвид и Виктория Бекъм

Подаръкът отново е къща, но този път... на дърво. И струва цели 50 хиляди долара. Тя е изненада за хлапетата на семейството от преди една година и със сигурност е любимото им място за игри. Дори на порасналия вече Бруклин.

Салма Хайек

Актрисата и доста богатият й съпруг решават да не си играят на дребно и да затрупват дъщеря си с играчки и всякакви други глезотии. Вместо това, родителите харчат 12 милиона долара за луксозно имение в Лос Анджелис, което е на името на детето им.

А докато малката се изнесе да живее там, всяка година плащат по 50 хиляди долара такси за имота.

9 звездни двойки с голяма разлика във възрастта

Когато годините са само цифри

9 звездни двойки, на които не им пука за разликата във възрастта

Сандра Бълок

Е, тук също говорим за доста по-добре вложени пари. Актрисата купува на сина си картина на художника Анди Уорхол за 14 хиляди долара с идеята, че хлапето може да я продаде за доста повече, когато порасне.