Любовта от пръв поглед е необяснимо, но и рядко явление. А да намериш сродната си душа, половинката, която те допълва идеално, си е най-големият джакпот в живота. Тези звездни двойки са категорични, че са го ударили.

Историите им са събрани от People и определено могат да ни върнат вярата в любовта (ако сме я загубили, разбира се), както и да ни накарат да повярваме в съдбата.

Принц Хари и Меган Маркъл

В интервюто си след годежа, принц Хари сподели, че се е влюбил в Меган толкова бързо, че не се съмнява, че звездите са били подредени в правилна линия, и всичко ще е толкова перфектно, колкото и в началото. "Тази красива жена сякаш се спъна и падна в живота ми, а след това и аз в нейния", споделя той.

Снимка 346454

Източник: GettyImages

Ким Кардашиян и Кание Уест

Риалити звездата остава очарована не от друго, а от факта, че и Кание, като нея, спи в жегата с чорапи. Това ги прави сродни души. Каква романтична идилия!

Снимка 371203

Източник: GettyImages

Дейвид и Виктория Бекъм

След 19 години брак и три деца, те спокойно могат да бъдат давани за пример. Богати, известни и все така влюбени. Както от първия поглед. Защото именно тогава се случва химията.

Двамата се запознават на събитие, на което присъстват всички играчи на Манчестър Юнайтед. Бекъм е единственият, който е в компанията не на половинка, а на семейството си. Това веднага прави впечатление на Виктория, защото и самата тя е силно привързана към своите близки.

Така осъзнава колко много двамата си приличат. Дейвид също не остава безразличен и прави първата крачка - иска й номера. А тя го записва върху самолетния му билет. И след това нещата просто се случват.

Снимка 357738

Източник: GettyImages

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Още в началото на запознанството им тенисистката е знаела, че ще се омъжи за този мъж. Но е знаела също, че й е рано все още. Уилямс не е била много запозната със света на Оханян, но винаги се е интересувала от технологии.

И това със сигурност е помогнало да вземе по-бързо решението да мине под венчилото. Първоначално двамата са просто приятели и си общуват като такива. Но постепенно Серина започва да се вълнува все повече от него и да обича света му. А сега вече е в неговия център.

Криси Тейгън и Джон Леджънд

Една от любимите звездни двойки, която споделя личния си живот може би повече, отколкото някои смятат за разумно. А това, че са един за друг, си личи от всеки кадър.

Изпълнителят не може да каже определен момент, в който е разбрал, че е истински влюбен. Но винаги го е усещал. Знаел е (и все още знае), че иска да прекара живота си точно с тази жена.

Покрай тези мисли е дошла и идеята за предложение за брак, което не е прибързано, нито изпросено от Криси. Просто е почувствано.

Снимка 371164

Източник: GettyImages

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от любимите двойки на Холивуд са нещо повече от съпруг и съпруга. Двамата са си най-добри приятели. И именно това Лайвли определя като най-големия плюс на брака им.

Снимка 371204

Източник: GettyImages

Елън Дедженеръс и Порша де Роси

Телевизионната водеща споделя, че във всяка връзка се е чувствала щастлива. Но с Порша е усетила, че е с жената, която я допълва идеално. Това, което различава връзката й с актрисата от всички преди нея, Дедженеръс събира в една дума - уроци.

Уроците, които самата тя е научила за себе си, както и уроците, които е успяла да предаде на любимата си. И двете са се променили и са израснали за времето, в което са заедно.

Снимка 371165

Източник: GettyImages

Джесика Алба и Кеш Уорън

Актрисата признава, че щом е видяла своя любим, се е почувствала доста странно - сякаш той вече е част от семейството й. И е била убедена, че цял живот ще бъде така.

Снимка 371205

Източник: GettyImages

Затова и всичко помежду им се е случило толкова естествено - без притеснения и съмнения.

Пет звездни двойки, заради които загубихме вяра в любовта

Пет звездни двойки, заради които загубихме вяра в любовта

А изглеждаха перфектни заедно

Жизел Бюндхен и Том Брейди

Моделът признава, че още от първия миг е припознала в Том идеалния мъж за себе си.

Снимка 371206

Източник: GettyImages

Тя го определя веднага като почтен човек, който вярва и се интересува от същите неща като нея. Е, явно преценката й е безпогрешна.