Тейлър Суифт и Травис Келси безспорно са най-обсъжданата двойка в САЩ през последните няколко месеца. Всяка тяхна поява става повод за широки дискусии и споделяне на снимки.

Тейлър Суифт - личност на 2023 г. според списание Time

Ето кой е личност на 2023 г.

Time избра човек от шоубизнеса

А когато изпълнителката реши да посети мач на Келси, който се състезава в NFL, което се случва доста често, всички буквално полудяват. Същото се случи и след последния за сезона мач на Канзас Сити Чийфс срещу Балтимор Рейвънс.

С победата в мача отборът на Травис Келси си осигури участие на най-голямото спортно събитие в САЩ - Супербоул 2024, където ще спори за титлата със Сан Франциско 49ърс.

Снимка 650993

Източник: GettyImages

Минути след края на мача Тейлър Суифт слезе на терена, за да поздрави любимия си, който на Супербоул 2024 ще се бори да спечели третата си титла от NFL.

Снимка 650995

Източник: GettyImages

Камерите, разбира се, уловиха всеки един момент между двамата. Като освен задължителните прегръдки, имаше и размяна на целувки, с които Тейлър Суифт и Травис Келси отново накараха всички да говорят за тях.

Снимка 650994

Източник: GettyImages

Сега очакваме с нетърпение Супербоул 2024, който ще се проведе на 11 февруари на Allegiant Stadium в Невада, за да разберем дали любимият на Суифт ще спечели нова титла. И дали и как, разбира се, тя ще го подкрепи в този важен за него ден.

Тейлър Суифт и Травис Келси - защо връзката им е пагубна за природата

Защо връзката на Тейлър Суифт е пагубна за природата

Толккова много полети...