Благодарение на съвместното си участие си в пети сезон на "Игри на волята" Мис България 2018 г. Теодора Мудева и половинката ѝ Румен Радев бързо се превърнаха в една от любимите ни двойки. 

Теодора Мудева и горещото лято на Мис България 2018

Горещото и секси лято на Теодора Мудева

Мис България за 2018 г. знае как да се забавлява

Затова и от време на време не пропускаме да хвърлим едно око на профилите им в социалните мрежи, за да видим какво се случва с тях и как се развива връзката им. 

Именно в Instagram профилът на Румен Радев попаднахме на една доста провокативна и секси фотосесия на двамата. Теодора и Румен позират голи до кръста, боядисани в златисто.

"Никога единият без другият", пише моделът под серията от кадри, дело на фотографа Тонислав Дончев. "Хубаво е човек да види в днешно време толкова искрена, силна и обичаща се двойка. Възхищавам ви се", пише един от последователите на Румен Радев под фотосесията. Склонни сме да се съгласим с него. Личи си обаче не само, че са страхотна двойка, но и че определено знаят как да позират пред обектива.

Припомняме, че Теодора Мудева и Румен Радев се сгодиха преди няколко месеца. Малко след участието си в "Игри на волята" Мис България 2018 г. категорично отрече твърденията, че е бременна, като поясни, че все още не е готова за подобна стъпка.

Теодора Мудева след "Игри на волята" - бременна ли е Мис България 2018 г.

Бременна ли е Теодора Мудева

Какво сподели Мис България 2018 г.

"Предстоят ми още две години в университета. Иска ми се да се развия още и да имам стабилност и едва след това да мисля за дете", сподели тогава Мудева.