През изминалия уикенд Ким Кардашиян направи дебюта си в комедийното шоу Saturday Night Live. По традиция звездите, които гостуват в него, разкриват не само актьорските си заложби, но и интересни подробности от личния си живот.

Ким Кардашиян, Balenciaga и обяснението й за тоалета й на MET Gala

Какво искаше да ни каже Ким с това

Има ли символизъм в тоалета й за Met Gala

Е, и риалити звездата не остана по-назад и направи уж в рамките на шегата коментар относно развода си с Кание Уест, който все още не е финализиран. A ние само ще отбележим, че преди да се появи на малкия екран, Ким бе забелязана именно в компанията на рапъра.

Кардашиян започна с това, че е "благословена" с живота си и благодарна за всички възходи и падения. "Омъжих се за най-добрия рапър на всички времена. И не само - той е най-богатият тъмнокож мъж в САЩ, талантлив гений, който ми даде четири невероятни деца", не пести суперлативи тя.

И допълва, че желанието й за развод е продиктувано само от едно - неговата личност. Ким не пропусна и да се пошегува с неуспешната кандидатура на Кание за президент, която със сигурност също е оказала влияние на отношенията им. Но от думите й отново стана ясно, че двамата не са се разделили с лоши чувства един към друг.