Би трябвало всичко да върви добре за вече бившите съпрузи Ким Кардашиян и Кание Уест. Но докато Ким изглежда спокойна и влюбена до новото си гадже Пийт Дейвидсън, с Кание Уест, май нещата не седят така.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и първите им общи снимки в Instagram и Facebook

Ким Кардашиян най-сетне го направи

Сега вече е съвсем друго

След бурната му връзка с Джулия Фокс, Йе - както вече се нарича рапърът, сега е с модела Чейни Джоунс. Общото между двете е, че много искат да приличат на Ким Кардашиян. На Джоунс май повече ѝ се получава.

Рапърът очевидно не е доволен от новата връзка на бившата си съпруга, направо е изнервен и публичните му прояви на неприязън към Пийт Дейвидсън са ясно доказателство за това. Сагата между двамата няма край. И ако досега комикът Дейвидсън предпочиташе да стои настрани и да не влиза в публични пререкания, вече всичко се променя.

Двамата са си разменили доста съобщенията, които рапърът е публикувал в четириминутно видео, а после е изтрил, пише Yahoo. От тях става ясно, че Дейвидсън е писал на Уест от леглото на бившата му жена, което май най-много е заболяло рапъра.

В коренспонденцията между двамата, Дейвидсън казва и друго - вече няма да игнорира публичните коментари на Уест за него и Кардашиян.

Ким Кардашиян, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и епизод пореден от драмите помежду им

Когато Кание е готов на всичко, за да си върне Ким

Играта загрубява

"Реших, че повече няма да позволявам да се отнасяш с нас по този начин и няма да мълча", пише той. "Но ако продължиш да ме притискаш, както си правил през последните 6 месеца, ще спра да бъда мил." Стигнало се е дори до покана за среща насаме.