Напоследък разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест стана най-любопитната тема в светските среди. И не може да отречем, че двамата доста се стараят да поддържат интереса към себе си, като очевидно досега им се получава.

Ким Кардашиян, Vogue и какво сподели риалити звездата в интервю за списанието

Ким Кардашиян откровено за развода и бъдещето

Какво сподели риалити звездата пред Vogue

След като преди дни рапърът се ядоса от това, че дъщеря му има профил в TikTok без негово разрешение, а после обвини Ким, че не го е пуснала на рождения ден на детето и му е спретнала проверки за наркотици, сега двамата са отново център на внимание с поредните си интересни ходове.

Пред Vogue Ким сподели, че дълго време е живяла с идеята да прави всички останали щастливи. А когато е решила да помисли за себе си и своето щастие, е дошло и времето да се разведе с Кание. И сега се чувства наистина добре от избора си.

За нейно съжаление, този избор не само не сложи край на драмите, а ги направи по-чести и по-публични. Уест реши да сподели с всички част от личната комуникация с все още законната си съпруга, което със сигурност сериозно успя да я ядоса.

От скрийншотовете, разпространени точно на Свети Валентин, става ясно, че Ким моли Кание да спре да излага на опасност настоящата й половинка Пийт Дейвидсън, срещу когото има доста негативни мнения в социалните мрежи. И тя очевидно се притеснява, че някой може да го нарани. Кание пък иронично помоли никой нищо да не прави на комика - той сам ще се оправи със ситуацията.

В следващо съобщение Кардашиян пита Уест защо не може разговорите им да си останат само между тях, а той й отвръща, че тя е най-любимият му човек на света, а той е нейният най-голям фен. 

Междувременно стана ясно, че Дейвидсън си е позволил да пише на Уест, за да го убеди, че никога няма да застане между него и децата му. Също така съвсем приятелски изразява желанието си някой ден да се срещнат и дори да си бъдат приятели. Но явно рапърът не е на същата вълна и задочно му отговори, че никога няма да се срещне с децата му, предава Daily Mail.

Кание успя да ядоса Ким и с още един доста странен жест - той изпрати пикап, пълен с червени рози, пред дома на риалити звездата. Изненадата бе съпроводена и с група уж фенове на двойката, на които вероятно е платил да скандират "Кими завинаги". 

"Моето зрение е кристално ясно", пише на автомобила, пълен цветя. Снимка на него Уест публикува и в профила си в Instagram, часове след като призна за раздялата с модела Джулия Фокс и заяви, че децата му са най-голямата му любов. И очевидно сега пак е на вълна желание да се събере отново с Ким. 

Кание Уест, Джулия Фокс и иска ли половинката на рапъра да бъде като Ким Кардашиян

Гаждето на Кание иска да е като Ким

И интересно признание за Кардашиян

Тя пък реши да отбележи Свети Валентин в компанията на Дейвидсън с вечеря в луксозен ресторант. И напук на Кание не спря да се усмихва пред фотографите, които я заснеха в блестящия й сребрист тоалет, докато върви под ръка с Пийт. Кание пък не пропусна да отбележи, че той е купил на Ким палтото за 23 хиляди долара на Balenciaga, което сега така доволно разхожда с новия си.