Ким Кардашиян и цялото ѝ семейство обичат да говорят за лични неща, но само в предаването им - "Животът на Кардашиян".

Ким Кардашиян, Vogue Арабия и септемврийският брой на изданието

За какво искрено съжалява Ким Кардашиян

Риалити звездата на корицата на септемврийския брой на Vogue Арабия

В последния епизод Ким Кардашиян реши да сподели нещо лично, което много я е разстроило. Тя казва, че от известно време чувства постоянна умора и ръцете ѝ се подуват. Тези симптоми са я накарали да отиде при лекар, за да се прегледа.

Резултатите от изследванията пък са показали, че в кръвта на Ким са открити антитела на лупус. Станало е ясно, че страда и от ревматоиден артрит. Според лекаря на Кардашиян, понякога резултатите могат да бъдат подвеждащи и окончателно ще се разбере дали е болна в петък, 13 септември.

Лупусът е автоимунно заболяване, при което имунната система на човек атакува тъканите и органите му, причинявайки възпаления. Както припомнят от CNN, той може да засегне всеки един орган от тялото на болния. Ревматоидият артрит също е автоимунно заболяване, което обаче засяга ставите, причинявайки възпаления и деформация.

Ким Кардашиян, Кание Уест и бебе номер четири

Ким Кардашиян и Кание Уест пак ще стават родители

Семейството се увеличава

Не е новост Ким Кардашиян да споделя с феновете на предаването си за подобни здравословни проблеми. Преди време беше посветила епизод на трудностите ѝ с бременността.