Някои от нас не знаят, а други вероятно са забравили, че родината на семейство Кардашиян, което преди години превзе Холивуд с риалити шоуто си, е Армения. Въпреки че рядко се връща там, Ким Кардашиян винаги е повече от емоционална, когато стъпи на родна земя. 

Това се отнася в пълна сила и за последното й посещение тази седмица, за което имаше и по-специален повод. Ким пътува с четирите си деца с частен самолет до Армения за общо кръщене в най-голямата християнска катедрала в страната, намираща се в град Ечмиадзин, близо до столицата Ереван.

Очаквано, семейство Кардашиян предизвика суматоха в градчето, а кръщенето не мина без фотограф, който да запечата момента за семейния албум, а и за социалните мрежи.

Ким сподели няколко снимки в профила си в Instagram, на които виждаме, че е облечена с дълга, прилепнала рокля, която подчертава фигурата й, а главата си е покрила с шал.

На кадрите виждаме само дъщерите й Норт и Чикаго, но и двамата й синове Сейнт и Псалм, който е само на няколко месеца, също са приело Христовата вяра.

Ким Кардашиян, Грета Тунберг и какво мисли риалити звездата за активистката

Какво иска Ким Кардашиян от Грета Тунберг

Феновете на младата активистка се увеличават

Компания на Ким в Армения прави сестра й Кортни, която напоследък е неузнаваема заради новия цвят на косата си. Таткото на хлапетата Кание Уест обаче пропусна важния момент, за което вероятно има добро извинение.