Киану Рийвс е от звездите, за чиито личен живот знаем прекалено малко. Дори сега не сме наясно дали все още е с половинката си Александра Грант, защото отдавна не сме ги виждали заедно, а и не са от тези, които ще се хвалят с любовта си в социалните мрежи.

Звездата от "Матрицата" пък винаги си е бил странник по отношение на връзките и чувствата. Това може да потвърди и колежката му и приятелка Уинона Райдър. В последното си интервю тя разкри някои интересни подробности за връзката помежду им преди години, когато често работиха заедно.

Актьорите си стават близки още в края на 80-те и връзката помежду им става все по-силна. А сега, от перспективата на времето, могат да бъдат откровени, че гледали един на друг не само като приятели.

Снимка 385841

Източник: GettyImages

Така идваме и до признанието на Райдър, че двамата с Рийвс са имали "бушуваща тръпка" един към друг. И това не ни изненадва особено, защото те винаги са имали и страхотна химия помежду си на екрана. Затова и са правили всичко възможно да си партнират в колкото се може повече филми.

Дори когато излиза с Джони Деп, актрисата предпочита да бъде пред камерите с Киану и не се притеснява да заяви това пред екипа на филма "Дракула" на Франсис Форд Копола от 1992 г. А след този филм идват още, и още...

Последният им съвместен проект е романтичната комедия "Дестинация сватба" от 2018 г., в който двамата играят непознати, които се влюбват от пръв поглед, припомня Cheat Sheet.

И със сигурност това са ролите, които най-добре определят взаимоотношенията им, защото Райдър не крие, че си пада по Рийвс още от първата им среща и нарича това "голяма и здравословна тръпка". А той признава, че също е споделял чувствата й.

Киану Рийвс, снимките на "Матрицата 4" и новата прическа на актьора, за която всички говорят

Новата прическа на Киану Рийвс, за която всички говорят

Джон Уик напусна сградата

Въпреки това, актьорите решават да не се отдадат на химията и да изживеят една бурна връзка, а да останат просто много добри приятели, които винаги ще си спомнят с усмивка за времената, в които са били почти неразделни.