През ноември 2019 г. медии и феновете изненадващо научиха за "новото" гадже на Киану Рийвс - художничката Александра Грант.

През февруари 2020 г. се разбра (пак изненадващо), че двамата излизат от почти две години - така твърдеше актрисата Дженифър Тили, приятелка на Грант.

През май 2020 г. по всичко личи, че връзката им става все по-сериозна. Свършват ли тук изненедващите подробности? Не.

Снимка 451160

Източник: GettyImages

Позовавайки се на думите на свой източник, списание Woman's Day пише, че Киану и Александра тайно са се сгодили и в момента планират сватбата си. Според изданието, Александра лично е обявила новината пред свои приятели на събитие, посветено на естествената красота, което Гуинет Полтроу организира в края на февруари тази година.

Изданието пише, че художничката е споделила плановете им на Деми Мур, Гуинет Полтроу и Кейт Хъдсън. Александра е разказала, че двамата възнамеряват да сключват брак в Хонолулу - на малка и скромна церемония, на която смятат да поканят единствено най-близките си хора.

Киану Рийвс, Александра Грант и какво сподели за връзката си с актьора

Александра Грант откровено за Киану Рийвс и брака

Какво има да ни каже и за сивите си коси

Като изхождаме от цялата тайнственост и прикритост около връзката им, никак няма да се изненадаме, ако написаното от списание Woman's Day, се окаже истина, въпреки че за момента нито един от двамата не го е потвърдил.

Да не забравяме, че преди да се появяват на официално събитие като двойка и да покажат на света, че са заедно, Киану и Александра са поддържали тайно почти двугодишна връзка.