Зад гърба си Кейти Пери вече има цели шест студийни албума и четири световни турнета. Но освен на музиката, тя е все по-отдадена и на майчинството си.

Кейти Пери и признанията ѝ за това дали е готова отново да бъде майка или да е отдадена на кариерата

Готова ли е Кейти Пери да бъде отново майка

Кариерата срещу майчинството

През 2020 г. на певицата и годеника ѝ Орландо Блум им се роди дъщеря, която кръстиха Дейзи. За да предприеме предизвикателството да стане майка, Кейти Пери признава, че първо е искала да работи върху себе си, така че да стане своята собствена най-добра версия. "Бях нервна за някои неща от миналото си и исках някак да изчистя това", разкрива тя.

И освен че в крайна сметка променя изцяло енергията и настройката си в положителна посока, тя и Орландо Блум са били еднакво силно убедени, че им е дошло времето да имат деца. За родителството Кейти Пери споделя, че това е едно от любимите ѝ неща, които е правила. "Най-добрата работа, най-удовлетворяващата, най-добрата любов."

Звучи сякаш Кейти и Орландо са съвсем погълнати и като омагьосани от дъщеричката си и не бихме ги упрекнали за това, разбира се. Но в цялата тази очарователна картина сякаш ни липсва едно нещо. Сватбата, естествено. Събитието, което и ние, както и те самите, сигурни сме, очакват с нетърпение. Все пак, годежът им беше преди вече цели три години.

Отвсякъде си е време за следващата стъпка, струва ни се. И добрата новина идва от самата Кейти - сватба ще има и тя е в процес на планиране. Това обяви тя при гостуването си в шоуто на Дрю Баримор на 14 септември, пише E! News. В разговора им певицата разкрива и някои подробности.

Като например тази, че планът е в действие, но най-трудно им е да изберат мястото. А то очевидно е важно, защото идеята за сватбата е да бъде едно голямо празненство - хем забавно, хем екзотично. Хм... дали пък Кейти и Орландо не си мечтаят да си кажат заветното "да" на някой тропически остров? Би било прекрасно.

Кейти Пери, Орландо Блум и навикът на актьора, който певицата не харесва

Най-лошият навик на Орландо Блум

Кейти Пери има какво да разкаже

Остава ни да им пожелаем леко да организират сватбата си точно по начина, по който са си я представяли и то съвсем скоро, каквото е и желанието на Кейти Пери.