Коя е най-стилната дама в британския кралски двор - Кейт Мидълтън или Меган Маркъл, е трудно да отговорим еднозначно, защото всичко е въпрос и на лично мнение.

Но ако наблюдаваме внимателно начина, по който се облича съпругата на принц Уилям в последните месеци, вероятно сме забелязали известна разлика с преди.

Според кралски коментатори и модни експерти, Кейт Мидълтън прави съзнателна промяна в стила си. Тя е стигнала до извода, че начинът й на обличане е станал доста еднотипен и е време да излезе малко от зоната си на моден комфорт, да предизвика себе си.

Снимка 433674

Източник: GettyImages

Така херцогинята на Кеймбридж ни изненада приятно с бяла рокля с голи рамене и дълъг тоалет с доста дълбока цепка, който разкри гледка към стройните й бедра. За появата си на Уимбълдън Кейт също разчупи стандартния си стил и отново удари десетката.

Тази промяна има и още един бонус за Мидълтън - дава й допълнително самочувствие, а и я прави по-млада. Всяка дама има нужда от подобна промяна след раждането на три деца...

Снимка 433664

Източник: GettyImages

Херцогинята не е сама в модното предизвикателство, в което се е впуснала. Тя си има верен съюзник в лицето на любимата си стилистка Наташа Арчър, която се завърна на позицията си след отпуск по майчинство.

Кейт Мидълтън, Мадона и как една рокля предизвика сравнения

Какво е общото между Кейт Мидълтън и Мадона

Архивите говорят

А така необходимата за Кейт промяна в стила й е донесла много комплименти за начина, по който изглежда.