Рядко виждаме Кейт Мидълтън заедно с брат си Джеймс, но знаем, че двамата имат специална връзка помежду си. Те не обичат и много-много да говорят един за друг, затова и всяко интервю на брата на принцесата на Уелс успява да хвърли нова светлина върху живота му.

Кейт Мидълтън и как успява тайно да излиза сама на обществени места

Тайните излизания на Кейт Мидълтън

Принцесата има нужда да остане сама

Наскоро разбрахме, че година след сватбата си Джеймс и съпругата му Ализе Тевенет съвсем скоро ще направят Кейт леля. Наскоро братът на бъдещата съпруга на краля участва в Good Morning Britain заедно с две от кучетата си. В разговора засегна темата за отношенията със своята сестра и за това как изглежда тя през неговия поглед.

Джеймс бе категоричен, че е "изключително горд" от цялата работа, която сестра му върши, както и от количеството задължения, които падат на плещите й като един от най-заетите членове на кралския двор. Смята още, че тя "разцъфтява" в ролята си на принцеса Уелс, но му е малко странно да я гледа, защото знае "всички нейни странности".

Снимка 618568

Източник: GettyImages

Братът на Кейт Мидълтън обръща специално внимание на мисията, която младите членове на кралското семейство са приели присърце - тази за психичното здраве. Той неведнъж е говорил за борбата си с депресията, затова за него е много важно темата да се повдига публично и да се полагат усилия за осигуряване на повече подкрепа на всички, които се нуждаят от нея.

За него е повече от прекрасно това, че сестра му, нейният съпруг принц Уилям, както и брат му принц Хари, говорят открито за своето собствено психично здраве, с което правят признанията и на останалите, обикновени хора, много по-лесни. Дори на него самия му е било по-лесно да говори за своите проблеми благодарение на тях. И днес признава, че депресията не си е отишла, но поне успява да я държи под контрол.

"Знам, че съм благословен, защото живея привилегирован живот. Но това не ме прави имунизиран от депресия", категоричен е Джеймс. Той определя депресията като "липсва на чувства" и отново подчертава, че родители му и сестрите му са били неотлъчно до него през най-трудните му периоди, цитират го от Daily Mail.

Кралица Камила или Кейт Мидълтън - коя е по-добра в избора на бижута

В какво Камила е по-добра от Кейт

И защо принцесата на Уелс е "разочарование"

Утеха братът на Кейт Мидълтън намира и в кучетата, които също са негови верни приятели. Преди няколко месеца той се сбогува с едно от тях - Ела. А съвсем скоро Джеймс ще има нова голяма радост в живота си, която със сигурност ще му помогне да се справи с лошите мисли.