След дълго отсъствие от обществения живот Кейт Мидълтън се завръща. Тя ще се включи в официалното празнуване на рождения ден на крал Чарлз днес, известно като Trooping The Colour.

Наистина ли Кейт Мидълтън се лекува в Америка

Наистина ли Кейт Мидълтън се лекува в Америка

Какво коментира дворецът Кенсигтън

Новината беше съобщена в Instagram профила на принца и принцесата на Уелс, съпроводена с нова снимка на съпругата на принц Уилям сред природата и облечена семпло в джинси, бежово сако и маратонки.

"Подобрявам се, но както всеки, който е бил на химиотерапия знае, има хубави дни и лоши дни. В лошите се чувстваш слаб, уморен и трябва да позволиш на тялото да почива. Но в добрите дни, когато се чувстваш силен, искаш да използваш това, че се чувстваш добре", се казва в публикацията.

Кейт Мидълтън съобщава още, че лечението й ще продължи още няколко месеца, през които тя планира да се занимава с децата си, с неща, които я зареждат, както и с "малко работа от вкъщи".

"Нямам търпение да участват в Парада в чест на краля този уикенд заедно със семейството си и се надявам да се включа в няколко публични ангажименти това лято, но съм наясно, че още не съм се оправила съвсем."

От Бъкингамския дворец коментират, че крал Чарлз Трети е радостен, че принцесата на Уелс ще може да се включи в тържествата, които ще бъдат по-късно днес, 15 юни, пишат ВВС.