Да си принцеса на Уелс е титла с много отговорности. А причината е предишната й носителка принцеса Даяна. Покойната лейди Ди беше посветила обществения си живот почти изцяло за благородни и благотворителни каузи. А сега има кой да върви по стъпките й.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и първото им официално посещение в Уелс като принц и принцеса на Уелс

Никой не може да се мери с Кейт Мидълтън

Новата принцеса на Уелс печели сърца

Разбира се, че говорим за Кейт Мидълтън - настоящата принцеса на Уелс.

Тази седмица 40-годишната съпруга на принц Уилям посети родилно отделение в Кралската окръжна болница на Съри. Целта й беше да се запознае с иновативните методи за подкрепа на бъдещи майки и родилки.

Снимка 590047

Източник: GettyImages

Основната тема, която принцесата обсъди с екипа, беше по какъв начин се работи с млади майки, които страдат от ментални проблеми като следродилна депресия например. Не по-малко важна се оказа срещата й с майки на недоносени бебета, които имат възможност да останат с децата с болницата.

От People ни припомнят, че Кейт Мидълтън е споделяла за собствените си емоционални проблеми по време на бременността и след ражданията си. Тя е използвала метода hypnobirthing и при трите си раждания, който включва дихателни техники, медитация, визуализации.

Снимка 590045

Източник: GettyImages

Принцесата има три деца с принц Уилям - принц Джордж, роден на 22 юли 2013 г., принцеса Шарлот, родена на 2 май 2015 г. и принц Луис, роден на 23 април 2018 г.