По всичко личи, че Кейт Хъдзън е сред звездите, които приемат сравнително добре пандемията. Въпреки че е майка на три деца, актрисата намира време и за тях, и за бизнеса си, че дори и да разпусне малко.

Кейт Хъдзън, Дани Фуджикава, пандемията и какво е да живееш с три деца от трима различни бащи

Как се гледат три деца от трима различни бащи

Съветите на Кейт Хъдзън

Тези дни Кейт Хъдсън качи серия от снимки в Instagram, на които освен че видимо се забавлява, показва и модел от последната колекция бански костюми на Fabletics. Всъщност звездата от "Как да разкараш гаджето за 10 дни" е сред основателите на компанията за спортни облекла.

Не знаем за останалите варианти в колекцията, но този, с който тя е облечена в забавната фотосесия, става както за плуване, така и за тренировки във фитнес залата.

41-годишната актриса изглежда в завидна форма, а коментарът й към публикацията ни звучи и доста ентусиазирано: "Обичам пролетта! Готова съм за пролетно-летните тренировки!"

Кейт Хъдсън ни показва и как стъпка по стъпка отпразнува новата си колекция. Започва със селфи, продължава с малко упражнения, после пак селфи, но пред огледалото, след това скача в басейна и завършва с коктейл в ръка.

Предполагаме, че първите няколко стъпки ще станат рутина за актрисата, но не и частта с коктейла. Защото Кейт държи много на здравия ум и тяло.

Мозъкът, когнитивните функции, упражненията и как да го държим в кондиция

Фитнес за ума

Как да държим мозъка си в добра форма

Миналата година тя стартира марката за хранителни добавки INBLOOM Nutrition, след като дълго работи с диетолози и билкари, напомнят от Hello!.