Кендъл Дженър е сестрата от клана Кадрашиян-Дженър, за чийто личен живот знаем най-малко. Името й се свързва с тези на много известни мъже, но можем да сме сигурни само в това, че си пада предимно по звезди от NBA.

Последната връзка, която Кендъл не криеше, бе отново с баскетболист - Бен Симънс. След това преди месеци ни накара да се зачудим дали пък с Хари Стайлс не са си повече от добри приятели.

После на дневен ред дойдоха твърденията, че Дженър се среща с друг играч от баскетболната лига - Девин Букър. Двамата бяха засечени заедно няколко пъти, но без да си позволяват да демонстрират прекалена близост и интимност. Затова и сега пак се чудим сама ли е Кендъл, или не е.

Според източници, цитирани от Yahoo News, моделът се вижда с Букър от време на време, но със сигурност не може да се говори за сериозна връзка помежду им. Просто Дженър не си пада по такива, а предпочита да излиза и да флиртува с няколко мъже едновременно.

Малума, Кендъл Дженър и влюбен ли е колумбийският изпълнител в модела

Когато Малума се влюби в Кендъл Дженър

Не е трудно да хлътнеш по нея

А кандидати със сигурност не липсват, защото мнозина са тези, които чакат на опашка за нейното сърце. Наскоро и колумбийският изпълнител Малума се нареди сред тях, признавайки, че се е влюбил в Дженър от пръв поглед.