Сигурни сме, направо убедени, че има много мъже по света, които биха дали мило и драго, за да се озоват в леглото с Кендъл Дженър.

Бела Хадид. Кендъл Дженър и плажната им ваканция

Бела и Кендъл се забавляват по бански

Две е по-добре от едно

За щастие на мъжката половина от населението, а и не само, моделът засне рекламна кампания за Calvin Klein. И като част от нея сподели какво обича да прави в леглото.

Кендъл казва, че в леглото обича да се излежава и да не прави нищо специално. Разбира се, отдава се на гледане на филми и сериали - Disney+, Netflix, Apple TV+.

Освен гледането на филми и почивката, Кендъл Дженър обича и да похапва в леглото. Е, този отговор не беше това, което си представяхме, но със сигурност ни допадна.

Сред любимите ѝ филми пък са "Доведени братя" (2008 г.) и "Марли и аз" (2008 г.). Много обича да похапва бисквитки и сладолед докато е в леглото.

Хари Стайлс, Кендъл Дженър и излизат ли двамата отново

Заедно ли са Кендъл Дженър и Хари Стайлс

На хората много им се иска

Това, което ни изненада, е, че в един в обикновен ден, когато няма ангажименти, Кендъл Дженър си ляга в около 10 часа. За сметка на това става рано, защото по този начин може да свърши много повече неща през деня.

За да спечели Кендъл Дженър, един мъж трябва да бъде уверен, остроумен и да я разсмива. Господата, които се преструват и се мислят за голямата работа, пък нямат никакъв шанс с модела.