През последните месеци на Кели Озбърн ѝ се случиха немалко неща. Някои от новините за нея бяха добри, други далеч не толкова.

Кели Озбърн, Сид Уилсън и новината за бременността на дъщерята на Ози Озбърн

Ози Озбърн ще става дядо

Новината на Кели Озбърн

Тя обяви, че ще става майка за първи път през месец май, с пост в Instagram, в който сподели, че е много щастлива. Малко след това разкри пред People, че се чувства едновременно ужасена и развълнувана.

"Не искам да бъда перфектна майка, но искам да бъда най-добрата майка, която мога да бъда, така че премислям абсолютно всичко", разказа още 37-годишната Кели Озбърн. За щастие сега тя може да получи доста съвети от брат си Джак Озбърн и годеницата му Ари Гиърхарт, които се сдобиха с дъщеричка през юли.

Докато бе бременна, Кели Озбърн сподели още, че е била диагностицирана с гестационен диабет. Новината тя получава през третото тримесечие на бременността си. "Не се хранех правилно", признава си тя тогава за прекаляването със захарта заради консумирането на голямо количество прясно изцедени плодови сокове.

Откакто обаче е на нов хранителен режим, Кели Озбърн признава, че се чувства по-енергична, спи по-добре и е свалила излишни килограми. А сега може да сподели и още добри новини. И то дори още по-големи.

Кели Озбърн може да се похвали, че вече е майка на момченце. А името на най-новия член на семейството разкри гордата баба, Шарън Озбърн, на живо по телевизията. На 3 януари, вторник, в британско предаване The Talk тя сподели, че бебето се казва Сидни. Кръстено е явно на баща си, музикантът от Slipknot Сид (накратко от Сидни) Уилсън.

70-годишната Шарън Озбърн разказа още, че майката и бебето се "справят страхотно". И докато Кели Озбърн предпочита да пази личния си живот в тайна, то майка ѝ и баща ѝ нямат такива задръжки. Двамата и преди са споделяли подробности както за своя личен живот, така и за този на дъщеря си.

Ози Озбърн, Шарън Озбърн и решението отново да заживеят в Англия

Крайното решение на Ози Озбърн

С какво го ядосаха американците

Тя пък често им се ядосва заради това, но пък и ги и разбира - все пак са развълнувани покрай раждането на новия член на "клана" Озбърн.