Любимата на мнозина криминална поредица "Закон и ред" започва своя 25-ия сезон. Но още по-хубавата новина за почитателите е, че в него се завъща и една от емблематичните му героини.

A Nearly Normal Family на Netflix - криминалният сериал, за който всички говорят

Криминалният сериал на Netflix, за който всички говорят

Гледа се на един дъх

43-годишната актриса Кели Гидиш ще влезе отново в ролята на Аманда Ролинс в премиерата на предстоящия сезон, който ще започне да се излъчва през януари, съобщава TV Line.

Маришка Харгитай, която участва в хитовата драма още от нейното първо излъчване през 1990 г., се включи в социалните мрежи преди седмица, за да съобщи завръщането на Гидиш. Тя публикува кратко видео, в което двете актриси танцуват под звуците на любима песен.

Гидиш напусна шоуто през миналата, 2022 година.

А за първи път се появява в сериала като гост звезда и напълно различен персонаж в осми сезон през 2007 г. Няколко години по-късно тя представя героинята си Ролинс, която се превърна в редовен участник в "Закон и ред" от сезон 13.

Когато миналата година Гидиш се отказа от участието си в сериала, тя сподели: "Да играя Ролинс беше една от най-големите радости и привилегии в живота ми. Бях щастлива да бъда част от семейството на това невероятно шоу през последните 12 години."

По-късно източници уточниха, че решението за напускането на сериала не е лично на Гидиш, а е взето от продуцентите, с цел да се запази интересът към шоуто, уточняват от The New York Daily News.