И тази година Кайли Дженър бе обявена за най-младата милиардерка. На състоянието й могат да завидят дори големите риби в Силициевата долина, а риалити звездата и бизнес дама живее живот като в приказка.

Forbes и Кайли Дженър - най-младата милиардерка в света

Това ли е най-младата милиардерка

И то за втора поредна година

Но не така стояха нещата до преди няколко години. Кайли беше грозното патенце на клана Дженър-Кардашиян, което пред очите ни се превърна в красивия лебед... или по-скоро успя да ни заблуди, че се е превърнала.

Със 171 милиона последователи в Instagram за Дженър наистина е важно да изглежда перфектно на всеки кадър, който им показва. Задачата е лесна - когато става въпрос за бляскави събития и позиране на червения килим след часове подготовка. Лесно е и на фотосесиите, както и на кадрите, преминали през сериозна обработка.

Но когато папараци хванат Кайли да си купува чипс от супермаркета, определено е трудно да я познаем.

Тя прилича много повече на онази Кайли, която виждахме в началото на Keeping Up With Kardashians, отколкото на тази, която днес е кориците на списанията. Същата, която е и пример за много млади момичета как да изглеждат.

Кайли преди 10 години

Източник: GettyImages

Кайли преди 10 години

Кайли Дженър - с вързаната коса, която има спешна нужда от боя, с подпухналото лице и с детската си усмивка - прилича на всички нас много повече отколкото й (ни) се иска.

Затова на място са и коментарите в социалните мрежи, че "обикновените" момичета няма за какво да й завиждат (освен за парите), защото вероятността да изглеждат по-добре от нея без грим е повече от голяма.