В края на миналата година Кайли Дженър бе на косъм да стане най-младият милиардер на света, изкарал сам парите си. Сега тя вече официално си спечели тази титла, задминавайки създателя на Facebook Марк Зукърбърг.

Докато той направи първия си милиард на 23 години, риалити звездата е само на 21 и има богатство, за което можем само да й завиждаме.

Но не толкова завистта е в основата на хилядите негативни коментари по повод оглавяването на класацията на Forbes за self-made милиардери от Кайли Дженър. Според мнозина потребители в социалните мрежи, не е правилно да се твърди, че тя сама е изградила империята си и е натрупала този милиард.

Снимка 410605

Източник: GettyImages

"Кайли е успяла сама, толкова, колкото и принц Уилям", шегуват се някои в интернет. Според други, постижението на Дженър се дължи преди всичко на нейните богати и известни родители, които са й дали финансов старт, за да създаде Kylie Cosmetics.

Няма как да пропуснем факта, че тя получи и необходимата слава чрез риалити шоуто Keeping Up with the Kardashians, в което буквално израстна пред очите на всички. Не е за подценяване и че Кайли е най-младата от популярното семейство, но и първата, която има милиард в банковата си сметка.

Трети пък смятат, че състоянието си Дженър дължи преди всичко на сестра си Ким Кардашиян и нейното порно клипче, което направи целия клан Дженър-Кардашиян толкова известни и богати, пише Daily Mail.