Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са сред любимите ни звездни двойки. Двамата са все така влюбени и им е все така весело, независимо дали са вкъщи или на някое райско кътче по света.

Катрин Зита-Джоунс, ваканцията на яхта и забавленията на актрисата по бански

Катрин Зита-Джоунс и йогата по бански

Ето затова изглежда и по този начин

Те обичат да ни споделят за своите приключения в социалните мрежи. Именно от там разбрахме и че от известно време са в своя ваканционен дом в Майорка, където обичат да прекарват голяма част от топлите месеци.

Зита-Джоунс сподели няколко кадъра на стори в Instagram, от които разбрахме, че компания на нея и Дъглас правят родителите й - Патриша Феър и Дейвид Джоунс. А майка и дъщеря са си намерили интересно занимание.

От последното видео в профила на актрисата виждаме как тя и родителката й шият калъфки за възглавници, завеси и кувертюри на две шевни машини. Съдейки по това колко е тъмно, явно действието се развива през нощта.

Зита-Джоунс се пошегува, че тя и майка й работят неуморно като "малки бобри". Двете "уелски шивачки" са повече от доволни от "продукцията си" и очевидно им доставя удоволствие да правят сами подобни неща за себе си.

Катрин Зита-Джоунс, естествената красота и селфито с посивяла коса и без грим

Катрин Зита-Джоунс без грим и с бели коси

Да живее естествената красота

Това би ни изненадало, ако не знаехме, че Патриша всъщност е моделиер на дамско облекло. А актрисата очевидно е наследила от нея този талант, който досега не е демонстрирала.