Кание Уест определено не може да издържи много време, без да се забърка в някоя нова неприятност, която да му донесе проблеми. Той просто обича хората да говорят за него.

Жулиана Налу, банските FAE и сексапилната рекламна кампания на новото гадже на Кание Уест

Колко секси е новото гадже на Кание Уест

Тя е на 24 и е бразилка

След като епизодът с негово участие в "Разговори в бръснарницата" няма да бъде излъчен от The Hollywood Reporter разбираме, че рапърът е понесъл нов удар. Adidas са взели решението да прекратят отношенията си с него.

В резултат на това договорът на Кание Уест с компанията е бил прекратен и плащанията към него ще бъдат спрени. Също така спряно ще бъде и производството на брандираните обувки Yeezy, които също са част от партньорството им.

Снимка 563173

Източник: GettyImages

Причина за крайното решение на adidas са поредицата от антисемитски изказвания на Уест в различни интервюта през последните седмици. От компанията твърдят, че не толерират подобни изказвания, защото те са в разрез с възгледите им.

"Разговори в бръснарницата", Кание Уест и защо епизодът с него няма да бъде излъчен

Нови неприятности за Кание Уест

Какво се случва с участието му в "Разговори в бръснарницата"

Разбира се, това им решение ще има своята цена, която според adidas ще бъдат загуби в размер на 250 милиона евро. Миналия месец и мениджърската компанията CAA също прекратиха работата си с Кание Уест заради антисемитските му изказвания. MRC пък замразиха документален филм за рапъра, който е бил напълно завършен.