Със сигурност Кание Уест не е много доволен от случващото се и фактът, че вече няколко големи компании прекратиха отношенията си с него.

Кание Уест, adidas и решението на компанията да прекрати отношенията си с рапъра

И adidas отряза Кание Уест

Всички странят от рапъра

Ясно е, че това нанася удар върху реномето на рапъра и може би дори неговото самочувствие, но се отразява и на музиката му. Според Variety след антисемитските му изказвания стриймванията на песните на Уест бележат спад с 23%.

Радиата в САЩ също са намалили пускането на парчетата му. По-осезаем обаче е ефектът върху банковата му сметка.

Преди няколко дни adidas решиха да прекратят договора си с рапъра, който заяви преди това в подкаста Drink Champs, че може да говори каквото си поиска, и те не могат да се откажат от него.

Е, очевидно могат, и финансовата загуба от това решение не ги плаши кой знае колко. Но за Кание Уест не е точно така. Според Forbes, от раздялата си с adidas рапъра е загубил 1.5 милиард долара и всъщност вече не е милиардер. И така състоянието му пада на 400 милиона долара.

Тези милиони Кание Уест дължи на инвестиции в недвижими имоти, пари в брой, музикалния си каталог, както и от факта, че притежава 5% от Skims - компанията за бельо на Ким Кардашиян. От Forbes твърдят, че самият той никога не е бил доволен от състоянието, което списанието е отчитало, че той има.

Жулиана Налу, банските FAE и сексапилната рекламна кампания на новото гадже на Кание Уест

Колко секси е новото гадже на Кание Уест

Тя е на 24 и е бразилка

От 2020 г., когато за първи път попадна в списъка на милиардерите със състояние от 1 милиард долара, Уест е писал на списанието, че не могат да смятат и всъщност има поне 3 милиарда долара. И това всяка година. Сега остава да разберем дали пропадането на Кание Уест в почти всеки аспект ще продължи.