Че отношенията между принц Хари и баща му крал Чарлз не са никак добри, стана ясно за всички. Но, оказва се, кралица Камила също има своите лични притеснения да комуникира с по-малкия син на съпруга си и неговата жена.

Какво ще се случи с кралица Камила, ако крал Чарлз почине

Какво ще се случи с Камила, ако Чарлз почине

Всичко е предначертано

В биографичната си книга "Резервният" принц Хари нарича Камила Паркър "зла мащеха" и това очаквано много я е обидило. Според източници от обкръжението й, това е причината тя да предпочита да стои надалеч от бившата кралска двойка и да не поддържа никаква връзка с тях.

Тя дори е споделила на съпруга си, че Хари и Меган я карат да се чувства неудобно. И в тази ситуация крал Чарлз ще предпочете да осигури комфорт и спокойствие на нея и да не я поставя в неизгодно положение, особено след всички гафове на по-малкия си син напоследък.

Снимка 623968

Източник: GettyImages

Затова сега бащата на принц Хари има още една причина да скъса изцяло връзката им. Въпреки това Камила не иска да изпада в крайности, защото знае, че между Чарлз все пак обича сина си. И отново в тази ситуация като главен виновен излиза Меган Маркъл, предава Marie Claire.

Храните, които кралица Камила не понася

Храните, които кралица Камила не понася

Разкрити от сина й Том Паркър Боулс

Бившата херцогиня на Съсекс не е единствената, с която Камила не се разбира. Въпреки че Кейт Мидълтън е много по-различна от Меган, и с нея не е в прекрасни отношения. И това си пролича и на коронацията през май, когато принцесата на Уелс не се поклони пред новата кралица.