Със сигурност не сме единствените, които смятат, че Шон Мендес и Камила Кабейо са супер сладка двойка. Въпреки че двамата дълго време отричаха връзката си, от няколко месеца е ясно, че влюбените гълъбчета са заедно, обичат се и дори не могат да се откъснат един от друг, което в някои случаи се оказва проблем. 

Шон Мендес, Камила Кабейо и как двамата демонстрират любовта си

Заедно ли са Шон Мендес и Камила Кабейо

Бакскетболният мач е добра арена, за да по демонстрират ласки

Камила Кабейо признава, че въпреки че обожава да прекарва времето си Шон Мендес, понякога връзката им я изцежда и психически, и емоционално, защото когато е толкова влюбена, непрекъснато се раздава.

Камила казва, че след успеха на хита "Senorita", тя с радост би работила отново с гаджето си по следващ музикален проект, но нещата не се получават. Проблемът дори не е в това, че двамата са прекалено заети с работни ангажименти и нямат време да записват нова музика.

"Просто да сме така влюбени се оказва толкова изтощително, че нямаме сили за нищо друго. Не можем дори да отидем до студиото, не можем - да. Опитваме се да се успокоим", казва пред Capital FM кубинската певица.

Попитана дали тя и Шон са заети и с "други (физически) начинания", Камила през смях отговаря, че по-скоро има предвид емоционално.

Камила Кабейо, Шон Мендес и най-важното в живота на певицата

Кого обича Камила повече от Шон

Размисли и страсти