Миналата седмица съвсем изненадващо научихме, че Мадона е била хоспитализирана заради получена сериозна бактериална инфекция. Влошеното здраве на певицата наложи отлагането на турнето ѝ Celebration Tour, с което трябваше да отпразнува 40-годишната си кариера.

Мадона в болница - какво е състоянието на певицата

Мадона в болница - какво е състоянието на певицата

Как се чувства Кралицата на попа

През януари, когато обяви турнето с първа дата 15 юли във Ванкувър, Мадона сподели, че е развълнувана и няма търпение да зарадва феновете си с концерта, който са чакали.

От поста отпреди пет дни в Instagram на Гай Осери, мениджъра на Мадона, стана ясно, че тя е била няколко дни в интензивно отделение заради бактериалната инфекция. "Здравето ѝ се подобрява, но все още е под лекарски грижи. Очаква се пълно възстановяване", пише още в публикацията. Тепърва се очаква да бъдат обявени и новите дати за турнето.

Междувременно източник на People разкри, че Мадона вече е излязла от интензивното отделение и "сега се възстановява". От друг информатор на изданието пък разбираме каква е вероятната причина за рязкото влошаване на здравето на Кралицата на попа.

По думите му, тя доста се е натоварвала по време на репетициите за турнето си. "Тя пренебрегваше някои симптоми на заболяването за известно време, защото смяташе, че ще изчезнат. Но не искаше да спира с репетициите. Беше отпаднала и не се чувстваше на 100% добре, а е в очакване на турнето. И е безмилостна в стремежа си да бъде най-добрата, да впечатли феновете си и да направи това, което други преди нея не са правили."

Друг източник на People също обяснява, че в последно време Мадона е много заета, не се грижи за себе си и продължава да преминава границите на силите си.

Лурдес Леон и скандалната й фотосесия за W Magazine

Прекали ли този път дъщерята на Мадона

Kрушата не пада по-далече от дървото

Остава да се надяваме на бързото и пълно възстановяване на Кралицата на попа, за да се завърне с нови сили на сцената.