Никол Кидман неведнъж е заявявала, пък и демонстрирала, колко щастлива е със своята половинка Кийт Ърбън. Двамата са заедно от 2006 г., но въпреки изминалото време продължават да се радват и държат един на друг.

Никол Кидман, Кийт Ърбън и чувствата, които демонстрираха съпрузите помежду си на наградите Оскар

Никол Кидман - блестяща и влюбена и на Оскарите

Тя и съпругът ѝ Кийт Ърбън са неразделни

Преди три дни, на 25 юни, двойката отбеляза още една година брачно щастие. За повода 56-годишната актриса, и носителка на Оскар сподели доста интимна черно-бяла снимка в социалните мрежи.

На нея виждаме Кидман и Ърбан, облечени в официални дрехи, прегърнали се и готвещи се сякаш всеки момент за страстна целувка. Кънтри певецът е обгърнал талията на своята съпруга, докато тя нежно го докосва по лицето.

"Честита годишнина, любов моя", пише холивудската актриса.

Никол Кидман и Кийт Ърбън започват да се срещат през 2005 г. и още на следващата година сключват брак в Сидни. Имат две дъщери Съндей Роуз (14 г.) и Фейт Маргарет (12 г.). Кидман има и две осиновени деца с бившия си съпруг Том Круз.

През март музикантът започна второто си резидентско шоу в Лас Вегас, по време на което направи своеобразно връщане към сватбения си ден под формата на кадри от брачната церемония. И всичко това, докато изпълняваше песента си "Without You" от 2010 г.

Разбира се, Ърбън е получил предварително разрешение от съпругата си да пусне "малко" видео от сватбения им ден, уточнява People.

Какво се случва с Изабела Кидман Круз - дъщерята на Том Круз и Никол Кидман

Какво се случва с дъщерята на Том Круз и Никол Кидман

Новата визия, с която се похвали Бела

Отбелязването на годишнината от Кидман в Instagram е само няколко дни, след като съпругът ѝ пък я почете за 56-ия ѝ рожден ден. За целта той сподели кадър на съпругата, снимана в гръб. Но по-важно е емоционалното послание, което той остави."На моята прекрасна, секси, авантюристична, любопитна, обичаща природата съпруга: честит рожден ден."