Около Селена Гомес напоследък се случват доста неща - както хубави, така и не толкова хубави. По-рано този месец актрисата от Only Murders in the Building за пореден път говори открито с феновете си за психичното си здраве и борбата с диагнозата лупус, като отправи вдъхновяващо послание за това, че хората трябва да се харесват такива, каквито са.

Селена Гомес и видеото ѝ в TikTok, в което отправя послание за любовта към себе си

Емоционалното послание на Селена Гомес

Актрисата има да ни каже нещо хубаво

Това послание дойде след като отново в интернет пространството се коментираше външният вид на Селена Гомес. "Просто искам хората да знаят, че са красиви и прекрасни", сподели тя в TikTok видео.

Само дни по-късно актрисата някак се оказа замесена в интернет драма, след като потребител в TikTok публикува видео, в което обвинява Кайли Дженър, че се е подиграла на Селена Гомес и веждите ѝ. И двете момичета обаче отрекоха това да е станало.

Според Кайли Дженър хората просто се опитва да изкарат от нищо нещо. "Това е глупаво", отвърна тя. Селена Гомес се съгласи с твърдението на Кайли и дори си призна, че ѝ е фен.

След това актрисата обяви, че ще си вземе почивка от социалните мрежи и успокои феновете, че няма да отсъства цели четири години, както последният път. "Ще се видим по-рано, отколкото по-късно", каза тя.

Решението на Селена Гомес идва на фона на едно доста значимо постижение за нея, свързано именно със социалните мрежи. Тя вече може да се похвали, че официално е най-следваната жена в Instagram със своите над 382 милиона последователи. Селена Гомес тъкмо си върна първото място след като измести Кайли Дженър, която през януари 2022 г. стана лидер с 380 милиона последователи, уточняват от E! News.

Селена Гомес, Бела Хадид, The Weeknd и какво мисли актрисата за модела, с чийто бивш е излизала

Когато Селена Гомес си пада по Бела Хадид

Откровения по женски

"Много съм щастлива и съм толкова благословена. Имам най-добрите приятели, най-добрите фенове в целия свят. Просто не мога да бъда по-щастлива", сподели Селена за постижението си.