Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10 месеца, малко след като се разбра за раздялата на изпълнителя с модела Бела Хадид.

Селена Гомес и видеото ѝ в TikTok, в което отправя послание за любовта към себе си

Емоционалното послание на Селена Гомес

Актрисата има да ни каже нещо хубаво

Тогава двете момичета ту се следваха, ту спираха да се следват в Instagram и така се появиха слухове за враждата им заради The Weeknd. През 2019 г. ситуацията взе връх и Селена Гомес дори коментира, че се извинява за вредата, която е нанесла на Бела Хадид. "НЕ. Не трябваше да говоря, без да знам истината. Съжалявам", пише тогава актрисата.

Сега всичко изглежда сякаш драмата е съвсем забравена. И то не просто забравена. Защото Селена Гомес тъкмо нарече Бела Хадид "момичето, по което си пада" в социалните си мрежи. В Instagram и TikTok актрисата сподели поредица от видеоклипове и снимки на стори, в които оценява красотата на модела.

Снимка 607718

Източник: Instagram / selenagomez

В едно от видеата, които Селена Гомес сподели, Бела Хадид се представя с името си: "И така, моето име, моето име е Бела Хадид", като към видеото е прикачен текстът: "Иска ми се да бях красива колкото Бела Хадид.", а Селена казва: "Вместо това, това съм аз. Случайно ламинирах веждите си прекалено... казвам се Селена Гомез. Вижте! Дори не звучи секси."

Бела Хадид, Stella McCartney и прозрачният костюм, с който дефилира

Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Отново провокативна и отново прикова вниманието

С тези постове в социалните си мрежи доста проличава, че Селена определено не таи лоши чувства към Бела Хадид, а дори напротив - харесва я и даже ѝ се възхищава. Дали обаче моделът може да каже същото за актрисата, няма как да знаем. Е, освен ако Бела сама не реши да ни просветли по въпроса, разбира се.