Последната повече от година е доста тежка за Амбър Хърд. Не само заради делото с Джони Деп, след което реномето й пострада сериозно, но и заради нападките, които отнесе около него.

Джони Деп, Амбър Хърд и споразумението, до което достигнаха двамата

Когато Амбър Хърд няма друг избор

Актрисата най-накрая склони глава

Имаше много хора, които искаха Хърд да бъде премахната от втория самостоятелен филм за Аквамен. Това не се случи, но като цяло кариерата ѝ пострада.

Очевидно всички негативни настроения срещу актрисата са я накарали да преосмисли престоя си в САЩ. От Daily Mail твърдят, че Амбър Хърд е решила да напусне Холивуд и дори да смени континента.

Новият дом на актрисата се намира в Мадрид, Испания. Твърденията са, че близък до Хърд човек е разкрил, че тя говори испански и се чувства добре в страната заедно със своята дъщеря. 

Въпросният близък човек твърди и че скоро няма да видим Амбър Хърд в холивудска продукция, но това може да се промени в бъдеще. "Най-вероятно ще се върне, когато моментът е подходящ, за правилния проект."

Какво се случва с Джони Деп и Амбър Хърд една година след съдебния процес

Година след съдебния процес - какво се случва с Джони Деп и Амбър Хърд

Кое е най-важното за тях сега

От Page Six припомнят, че през миналото лято актрисата продаде дома си в Калифорния за малко над 1 милион долара. А няколко месеца по-късно бе заснета по бански в Палма де Майорка.